Om Urtopia

Optimal dyrkning og smag er en passion

Vi dyrker vores økologiske frilandsurter på kanten af Stevns klint. Her er de udsat for masser af vind og havgrus fra Østersøen, desuden dyrker vi udfra princippet om at ’langsom vækst gir størst smag’, dette opnås ved ikke at vande og gøde efter plantning. Vores mark dyrkes uden brug af tunge maskiner, og langt det meste arbejde forgår ved håndkraft.

 

Vores økologiske tomat og chili, drives i koldhus, med rødder i den Stevnske økomark, igen efter princippet om langsom vækst gir størst smag, men her vandes og gødes, men dog kun minimalt. Vi dyrker min. 40 forskellige slags tomater, alt fra bøftomater til ribstomater, og 50 chili sorter fra styrke 0 til 10++.

 

Vi har store planer om, at kunne bruge vores dejlige natur og arbejdet i den, som et ressoursested for stressramte. Det giver god mening at lægge jord til menneskers selvhelbredelse gennem ro, frisk luft og arbejdet med jorden og planterne.

 

Vi sælger de fleste af vores produkter via Madsamling.dk og ikke mindst sæsonsalg fra drivhuset og markeder. Vi har åbent i drivhuset fra. 16. april 2018 på Sigerslevvej 31, 4660 Sigerslev ved Store Heddinge.

 

Urtopia er medlem af Stevns Fødevarenetværk, som er et netværk af lokale fødevareproducenter på Stevns. I bl.a. krydder/honning-produkterne er der i det omfang det er muligt, anvendt produkter fra lokale producenter.

 

Urtopia ejes og drives af Pia Frøslev Frederiksen, som altid har arbejdet med blomster, planter og krydderurter. Det har fra starten været en stor passion og interesse, at forædle og udvikle de mest optimale dyrkningsbetingelser og gode smag i produkterne.

Mød os på markeder og til events

Urtopia Frilandsurter

Lilledalsvej 4

4660 Store Heddinge

Telefon 29 91 69 30

Mail: frilandsurter@gmail.com

Følg os på Facebook

Urtopia er med i et partnerprogram,

der linker stevnske virksomheder med

verdensarven Stevns Klint. Læs mere

Copyright © Urtopia Frilandsurter